Αποστολέας Θέμα: Δελτίο τύπου/ Ανακοίνωση ίδρυσης πολιτικού φορέα  (Αναγνώστηκε 3701 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

PLATON

 • ALL TOGETHER
 • Administrator
 • Full Member
 • *****
 • Μηνύματα: 141
 • Karma: +1/-0
 • Unus ex multis - Unus ex paribus
  • Προφίλ
  • My Way of Live
Δελτίο τύπου/ Ανακοίνωση ίδρυσης πολιτικού φορέαθέλουμε μέσω αυτής της οδού να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση νέου πολιτκού φορέα με την επωνυμία «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ».
Η ιδρυτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι:

Επειδή αυτό το πολιτικό σχήμα που ζούμε από τον δέκατο ένατο αιώνα δεν είναι η δημοκρατία που εκφράζει ελεύθερους πολίτες, θεωρούμε ότι δεν μας αξίζει σαν κοινωνία και σαν πραγματικά αληθινούς ενεργούς δημοκρατικούς πολίτες.

Για αυτόν τον λόγο κάνουμε μία απόπειρα επιστροφής στις βασικές μας πολιτικές αρχές και επιδιώκουμε την μία μοναδική, αληθινή, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μέχρι σήμερα οι απόπειρες δημιουργίας πολιτευμάτων κομμένων και ραμμένων στα μέτρα μιας μικρής ολιγαρχικής ομάδας πολιτών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθειες εγκαθίδρυσης «ψευδό – δημοκρατίας». Με αποτέλεσμα η πατρίδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, προσδεδεμένη στο άρμα εξωτερικών οικονομικών και γεωπολιτικών παραγόντων με συμφέροντα μακριά από τα Ελληνικά.

Aποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα, ο οποίος θα εκφράζει τον Έλληνα πολίτη μέσα από την μόνη και άδολη μορφή δημοκρατίας. Την Άμεση Δημοκρατία. Η προσπάθεια αυτή σκοπό έχει να ζητήσει την απόλυτη επιλογή σας στις επερχόμενες εκλογές, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσει το πολιτικό της σχέδιο το οποίο σας έχει παρουσιαστεί.

Η ίδρυση πολιτικού φορέα είναι η μόνη επιλογή νόμιμης αντίστασης που μας έμεινε για να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας, την ισοπολιτεία μας, και την ισονομία μας. Θα πρέπει να καθαρίσει το πολιτικό σκηνικό με την αποπομπή όλων των παλαιών κομματικών εκφράσεων, ελπίζουμε με την βοήθεια σας, να τους διώξουμε για να επιστραφεί η νομοθετική εξουσία στον λαό.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ» καλεί όλα τα κινήματα, κινήσεις πολιτών, ανεξάρτητους φορείς και μεμονωμένα άτομα τα οποία έχουν τις ίδιες αρχές και κινούνται στους ίδιους πολιτικούς χώρους, να αλλάξουμε το πολίτευμα την χώρας μας, από «ψευδό – Δημοκρατία» σε «Άμεση Αδιαπραγμάτευτη Δημοκρατία».

Μπορείτε να δείτε την διακήρυξη αρχών και θέσεων, στόχους και πρωτοβουλίες, που πιστεύουμε ότι θα σας εκφράζουν σε αυτούς τους δύσκολους και ανασφαλείς καιρούς στη ιστοσελίδα pripol.org, στο syma.gr και στα κοινωνικά δίκτυα.

Σήμερα σας καλούμε όλους εσάς, τους αληθινούς δημοκράτες, να μας στείλετε τα στοιχεία σας όσοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος. Η Ελλάδα μας και η ελευθερία της.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε την κατάσταση υπογραφών πολιτών με δικαίωμα ψήφου και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εφόσον αποδέχεστε τη συμμετοχή σας στον πολιτικό φορέα μας.

Σας ευχαριστούμε
Η Ιδρυτική Επιτροπή
«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ»
ΑΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -
ΑΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ  ΣΤΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ -