Συμμαχία αμεσοδημοκρατών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ => Ενημερωτικό Δελτίο => Μήνυμα ξεκίνησε από: PLATON στις Δεκεμβρίου 16, 2014, 01:05:15 πμ

Τίτλος: Φορουμ
Αποστολή από: PLATON στις Δεκεμβρίου 16, 2014, 01:05:15 πμ
Φίλοι και φίλες αγαπητά μέλη της συμμαχίας αμεσοδημοκρατών.
Η συμμετοχή στα κοινά είναι ο πιο βασικότερος πυλώνας της άμεσης δημοκρατίας. Έχουν ανοίξει διάφορα θέματα που τίθενται υπό συζήτηση και διαβούλευση. Η συμμετοχή του καθενός είναι απαραίτητη για να διαμορφωθεί ο κοινός μας στόχος. Οι συζητήσεις στο facebook δεν είναι τίποτε άλλο παρα ένα στιγμιαίο επεισόδιο στον πίνακα ή στον τοίχο στον οποίο καταγράφονται μέχρι να εξαφανιστούν στο πλήθος αναρτήσεων.

Για αυτό τον λόγο και μόνο, έχουμε δημιουργήσει ένα φόρουμ για τα μέλη της συμμαχίας, όπου υπάρχει κάποια τάξη στα θέματα και στην αρχειοθέτηση τους. Πριν μια εβδομάδα περάστηκαν όλα τα μέλη στο φόρουμ από την ομάδα IT της συμμαχίας.

Έχετε Λάβει 2 συγκεκριμένα email από το forum Συμμαχία Αμεσοδημοκρατών. Το ένα σας μετέφερε τα στοιχεία με τα οποία κάνετε την σύνδεση σας και το άλλο περιλαμβάνει απλά τον σύνδεσμο του φόρουμ.

Σας παρακαλούμε θερμά να συμμετέχετε stis συζητήσεις.
Εάν προκύψει πρόβλημα με την σύνδεση ή δεν βρείτε τα αποσταλμένα email στο inbox σας ή κατά κάποια πιθανότητα στο spam folder ενημερώστε μας στο info@pripo.org για να βοηθήσουμε στην σύνδεση σας στο φόρουμ.

Με εκτίμηση η ομάδα IT της συμμαχίας αμεσοδημοκρατών, και φιλικούς χαιρετισμούς.