Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Παναγιώτης

Σελίδες: [1]
1
Επικαιρότητα / Θερμή παράκληση
« στις: Δεκεμβρίου 21, 2015, 06:03:33 μμ »
Θέλω να παρακαλέσω όλα τα μέλη της ΣΥΜ.Α όταν βλέπουν ένα σχόλιο σε κάποια δημοσίευσή μας να απαντούν αν θέλουν αν ήδη δεν το κάνουν και να προτρέπουν αυτόν η αυτήν που έκανε το σχόλιο (αν από τα γραφόμενά του βλέπουν ότι είναι θετικός με την Άμεση Δημοκρατία) να επισκεφθεί το site μας, βάζοντας παράλληλα και το www.syma.gr  και να ενταχθεί στην ΣΥΜ.Α

Το ίδιο μπορεί να γίνετε και σε όποιο άτομο βλέπετε να έχει τις ίδιες ανησυχίες με εμάς , να είναι αγανακτισμένο κλπ .
Μπορείτε αν θέλετε να το στέλνετε ένα σχετικό μήνυμα που να τον προτρέπει να δει το site μας και να ενταχθεί αν θέλει στην ΣΥΜ.Α.

Βοηθήστε να δια δώσουμε την ΣΥΜ.Α. Ξέρω ότι ο χρόνος είναι λίγος και πολύτιμος αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι όσο περισσότερο μπορούμε.

Ευχαριστώ

2
Ενημερωτικό Δελτίο / Στατιστικά Facebook-Google-Youtube
« στις: Οκτωβρίου 21, 2015, 03:34:58 μμ »
Παρακαλώ πολύ όλους και όλες,  όταν γίνεται μια δημοσίευση στο facebook, youtube και υπόλοιπα social media, να την κάνετε μόνο κοινοποίηση σε ομάδες, φίλους, τοίχους, email  κλπ. 
ΜΗΝ κάνετε like, κλικ στο play για να δείτε βίντεο, σχόλια. Αναφέρομαι σε όλες τις δημοσιεύσεις, άρθρα, φωτογραφίες και όχι μόνο στα βίντεο.
Μονό να κοινοποιείτε της δημοσιεύσεις μας.
Όλα αυτά γιατί θέλουμε να έχουμε ''καθαρά'' στατιστικά σχετικά με την απήχηση των δημοσιεύσεων. Γιατί τώρα μέσα στα στατιστικά είναι και τα δικά μας like κλπ΄.
Προτού κάνουμε μια δημοσίευση θα την βάζουμε στο chat  στο Facebook για να την βλέπετε και αν σας αρέσει θα την δημοσιεύουμε.
Φυσικά αναφέρομαι στις δημοσιεύσεις που γίνονται με το όνομα της Συμμαχίας Αμεσοδημοκρατών .

Ευχαριστώ

Σελίδες: [1]